Întrebari despre mentenanta

De ce apare condensul pe geam? Cum limitam condensul?

Apariția condensului pe geamul termopan este determinată de:

  • temperatura foii de sticla din cameră,
  • umiditatea relativă existentă în cameră. La o temperatură a foii de sticlă sub 9,3° C și o umiditate relativă în cameră de 50 % va apare condens pe foaia interioară a geamului termopan.

Pentru limitarea apariției condensului se recomandă aerisirea repetată a camerei pentru eliminarea umezelii în exces din interior care favorizează apariția de mucegai.

Întrebari despre avantaje

Cum te pot ajuta ferestrele cu profile din PVC sa ai o eficienta termica?

Calitatea profilelor PVC te poate ajuta sa-ti reduci substantial pierderile de energie termica, reducand astfel costurile incalzirii sau racirii incaperii.

© 2024 Max Trend Termoplus S.R.L. - Termopane Dorohoi, Termopane Botosani . All Rights Reserved. Designed By Georgio si Achizitie web site primarie, Creare site fonduri europene firme termopane.
Pentru a asigura tamplarie termopan de inalta calitate, compania investeste permanent in materii prime de inalta calitate, feronerie MACO, ROTO.
*Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
*Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati Fonduri-UE.ro , Parteneri Web