Parteneri web

Pentru a adauga link trebuie indeplinite doua conditii:

  • Link catre noi conform verificari automate;
  • Nu apartineti categoriei de activitati tamplarie-termopane.

Ce sunt backlink-urile?

Backlink-urile – cunoscute și sub denumirea de link-uri de intrare sau link-uri externe – se referă la link-urile de pe un site web care indică un alt site web.

Motoarele de căutare, precum Google sau Bing, văd backlink-urile ca indicatori ai conținutului de calitate care are suportul altor site-uri web. Paginile cu mai multe backlink-uri se pot clasa mai sus pe SERP-uri (pagini cu rezultate ale motoarelor de căutare).

Importanța backlink-urilor în strategia ta SEO

Backlink-urile au un impact mare asupra SEO?

Absolut.

Backlink-urile sunt o componentă critică a SEO. Câștigul de backlink-uri autorizate este unul dintre cele mai importante semnale pe care Google le ia în considerare pentru clasarea conținutului.

Dar ce face un backlink de înaltă calitate?

Încrederea este un factor uriaș. Dacă un site web de calitate cu o reputație excelentă trimite către site-ul dvs., acesta este un vot de încredere fantastic.

Dacă aveți doar site-uri pe care Google le consideră spam care au linkuri către site-ul dvs., probabil că nu vă va ajuta prea mult.

Popularitatea este un alt aspect. Deoarece Google vede linkurile externe ca voturi de popularitate pentru un site web sau o pagină web, există o corelație puternică între site-urile cu multe backlink (de calitate) și clasamente mai înalte.

© 2024 Max Trend Termoplus S.R.L. - Termopane Dorohoi, Termopane Botosani . All Rights Reserved. Designed By Georgio si Achizitie web site primarie, Creare site fonduri europene firme termopane.
Pentru a asigura tamplarie termopan de inalta calitate, compania investeste permanent in materii prime de inalta calitate, feronerie MACO, ROTO.
*Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
*Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati Fonduri-UE.ro , Parteneri Web