Magazinul nostru de prezentare

Povestea noastră

Totul a început în anul 2018 când am realizat că în al doilea oraș din Botoșani , orașul Dorohoi , nu există un magazin de prezentare pentru produsele - tâmplărie PVC și aluminiu, uși de garaj , rulouri de exterior , jaluzele verticale , rolete textile și accesorii pentru tâmplărie.Așadar în anul 2019 am decis să deshidem showroom-ul având ca obiectiv obținerea satisfacției clienților noștri prin furnizarea de produse și servicii de cea mai bună calitate și menținerea unei relații de parteneriat pe termen lung.
Image

      Deoarece credem că a venit timpul calității în domeniul tâmplariei ,politica firmei este orientată către găsirea și promovarea celor mai bune produse și servicii care ne permit satisfacerea cerințelor beneficiarilor/clienților.Astfel dorim să aducem și să promovăm pe piața tâmplariei din județul Botoșani și nu numai profile,sisteme, materiale ale unor producatori renumiți din Germania . 

      Deasemenea promovăm și utilizăm și materiale fabricate in Romania ,considerând că este o datorie a tuturor celor implicați în acest domeniu,ridicarea nivelului calitativ al produselor autohtone la standarde europene .

Cunoasteți echipa noastră

Bineînțeles, vreți să știți cu cine aveți de-a face. Și cum ne place promptitudinea, abia așteptăm să vă răspundem solicitării. Pentru că noi, ca experți și ca oameni, vrem să facem lucrurile să se întâmple. Pentru casa dumneavoastră, magazinul dumneavoastră, compania sau afacerea dumneavoastră .

Aptitudinile noastre

Deținem o experiență vastă în acest domeniu, lucrari de-a lungul cărora am avut numeroase situații în care ne-am dovedit calitățile și aptitudinile. Tocmai de aceea, dacă încă nu știți care sunt profilele sau produsele pe care să le achiziționați, nu ezitați să ne contactați.

Soft de proiectare si design90%
Simulare60%
Servicii de montaj si mentenanta95%
La alegere culori86%

Ce calități avem ?

Suntem creativi

Țintim spre excelență și o comunicare transparentă cu colaboratorii și clienții noștri. Suntem orientați spre rezultate și proces deopotrivă.

Întâlnește-te cu echipa noastră

Ne preocupă produsele pe care le oferim dar mai mult ne preocupă oamenii și calitatea relațiilor interumane pe care le stabilim. Acest lucru se reflectă în interior și continuă în afara ei in relația pe care o construim cu clienții.
George
GeorgeOfertant
Laurentiu
LaurentiuProductie
Daniel
DanielResponsabil final
Partner 1
Partner 1
Partner 1
Partner 1
Partner 1
Partner 1
© 2024 Max Trend Termoplus S.R.L. - Termopane Dorohoi, Termopane Botosani . All Rights Reserved. Designed By Georgio si Achizitie web site primarie, Creare site fonduri europene firme termopane.
Pentru a asigura tamplarie termopan de inalta calitate, compania investeste permanent in materii prime de inalta calitate, feronerie MACO, ROTO.
*Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
*Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati Fonduri-UE.ro , Parteneri Web