Prelungire timpului de utilizare a termopanelor

Prelungirea timpului de utilizare a termopanelor

Ușile și ferestrele uPVC sunt o alegere populară pentru proprietarii de case, datorită întreținerii minime necesare. Aceste tipuri de ferestre și uși necesită mult mai puțină muncă decât cadrele din lemn pentru a păstra aspectul lor cel mai bun. Când adăugați ferestre noi la casă, veți dori ca acestea să rămână la fel de bune ca atunci când au fost introduse pentru prima dată. Aici vom arăta câteva sfaturi ușoare de întreținere a uPVC.

Întreținerea generală a uPVC

Ferestrele și ușile fabricate din uPVC au diferite părți mobile, iar acestea vor trebui menținute curate și fără depuneri de resturi. Ramele și geamul ferestrelor trebuie, de asemenea, păstrate curate, cu o ștergere în mod regulat. Ușile și ferestrele din PVC vor necesita o anumită întreținere din când în când. Efectuarea acestor lucruri vă va ajuta să vă mențineți ferestrele bune ca noi:

  • Geamuri  - termopan sau geamurile triple din geamurile și ușile din uPVC pot fi menținute curate folosind orice produs de curățat standard. Acumularea de murdărie exterioară poate fi îndepărtată folosind apă caldă cu săpun. Dacă aveți sticlă cu plumb, aveți grijă să nu apăsați prea tare atunci când curățați. Presiunea excesivă asupra geamurilor de sticlă cu plumb poate face ca plumbul să se desprindă.
  • Mânerele - acumularea de praf și murdărie trebuie îndepărtată cu o cârpă umedă, iar mânerele trebuie uscate bine după aceea. Verificați șuruburile care țin mânerele pe ferestre sau uși sunt strânse. Strângeți șuruburile libere cu o șurubelniță, dar nu strângeți prea mult. Dacă șuruburile sunt prea strânse, acestea ar putea opri funcționarea corectă a mânerelor și a încuietorilor. Nu utilizați niciun tip de produs de curățare abraziv pe mânerele ușilor sau mecanismele de blocare.
  • Ramele ferestrelor ramele - ferestrelor vor trebui curățate doar la fiecare câteva luni pentru a elimina acumularea de murdărie. Folosiți apă caldă cu săpun pentru a curăța cadrele și apoi ștergeți cu o cârpă curată și uscată. Petele pot fi îndepărtate folosind un detergent pentru cremă, dar asigurați-vă că este un detergent non-abraziv. Ramele ferestrelor cu efect de lemn trebuie, de asemenea, păstrate curate în acest fel, nu utilizați lustruirea sau șlefuirea acestor tipuri de ferestre.
  • Încuietori - placa de blocare poate fi ștearsă cu o cârpă unsă și mecanismele de blocare trebuie pulverizate cu un lubrifiant adecvat.
  • Șenile - șinele de pe terasă și ușile cu două părți ar trebui să fie ferite de resturi pentru a le ajuta să se deplaseze liber. Păstrați canalele de drenaj libere.

Reparații de ferestre uPVC

Deși este posibil să fi avut grijă de ferestrele și ușile dvs., uneori vor avea nevoie de reparații. Dacă ați observat un curent de la ferestre sau uși, acestea ar putea avea nevoie de atenție. Sigiliile meteorologice rupte sau garniturile pentru ferestre vor trebui reparate.  

Orice problemă cu ferestrele și ușile uPVC poate fi examinată de un instalator de ferestre profesionist. Aceștia vor putea evalua dacă o reparație simplă va rezolva problema. În cazul în care sticla sau alte componente ale ferestrei trebuie înlocuite, instalatorul va fi capabil să le furnizeze și să le potrivească. Dacă ați observat o problemă cu ferestrele dvs. uPVC sau aveți nevoie de sticlă de schimb pentru geamuri duble, contactați-ne astăzi.

© 2023 Max Trend Termoplus S.R.L. - Termopane Dorohoi, Termopane Botosani . All Rights Reserved. Designed By Georgio si Achizitie web site primarie, Creare site fonduri europene firme termopane.
Pentru a asigura tamplarie termopan de inalta calitate, compania investeste permanent in materii prime de inalta calitate, feronerie MACO, ROTO.
*Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
*Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati Fonduri-UE.ro , Parteneri Web