JALUZELE VERTICALE

Elegante, jaluzele verticale cu benzi textile reprezintă cea mai bună alegere pentru    creșterea controlului luminozității și a intimității unei    încăperi. Jaluzelele verticale sunt unele din cele mai cautate alternativa de protecție solară. Jaluzelele verticale constituie un element importat in decorarea    încăperilor , săli, camere ,birouri, ele înlocuind clasicele perdele sau draperii.

Materialele fiind dintre cele mai diverse , bumbac , poliester, fibră de sticlă , semitransparente sau opace , simple sau în combinații de culori Întreținerea jaluzeleor verticale este    minimă ,este suficientă o aspirare a prafului la intervale regulate    sau o curățare cu o lavetă umedă.

Demontarea de pe garnișă(șina de rulare) este foarte ușoară, uscarea benzilor se face în poziție întinsă pentru a nu rămâne șifonate. Jaluzele verticale au lățime lamelei de 127 mm ,culisează pe o bara din aluminiu numită garnișă , culisarea lamelelor se face printr-un șnur iar acționarea se face cu ajutorul unui    lanțișor cu bile.

ROLETE TEXTILE

Roletele textile sunt o soluție de umbrire practică și durabilă care adaugă stil și personalitate interiorului clădirilor. Roletele textile se potrivesc tuturor tipurilor de ferestre. Roletele textile aduc un plus de stil și personalitate interiorului clădirilor. Pe lângă plusul de stil adus , roletele textile blochează razele soarelui si reține căldura și creează totodată inimitate pe tot parcursul zilei.

Roletele textile se monteză pe cerceveaua ferestrei având un design simplu și funcțional.

Principalele avantaje ale roletelor textile

  •  grad de opacitate ridicat protejând spatiile interioare de lumina solara si de privirile indiscrete  
  • reprezinta un element modern pentru decoratiile interioare
  • usor de montat si de întretinut  
  • roletele textile sunt disponibile într-o gama foarte variata de culori si texturi
© 2024 Max Trend Termoplus S.R.L. - Termopane Dorohoi, Termopane Botosani . All Rights Reserved. Designed By Georgio si Achizitie web site primarie, Creare site fonduri europene firme termopane.
Pentru a asigura tamplarie termopan de inalta calitate, compania investeste permanent in materii prime de inalta calitate, feronerie MACO, ROTO.
*Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
*Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati Fonduri-UE.ro , Parteneri Web